zaterdag 4 maart 2017

NASA Researchers Disclose The Truth About Time Travel & Dimensional Portals


Posted: 02 Mar 2017 08:42 PM PST

 
RedditPermanently Suspends Collective-Evolution For Asking NASA A QuestionOn ET Life
Posted: 28 Feb 2
 
Reddit has suspended Collective-Evolution’s Reddit account after asking a question during the seven planet discovery AMA “when is NASA going to reveal what is known about ET life?

Collective evolution asked a simple question backing their question up by factual testimony by Paul Hellyer a former Canadian Defense Minister who said: “there are at least four known ET races.”

Collective Evolution Media asks: When is NASA going to reveal what is known about ET life? Former defense minister of Canada Hon. Paul Hellyer has said there are at least four known ET species communicating with humans. He is certainly not the only high ranking whistleblower on this topic. When is NASA going to address this? Thanks!,” they asked. 

 

(Stillness in the Storm Editor) The following is an eye-opening exposé from a former teacher of how we treat our children in the modern world and that this ultimately is the reason why almost everyone grows up to become a loyal mind-controlled slave. For those on the awakening path, it is essential to comprehend that the reason why people act the way they do is largely because of how they were raised. In order to turn the tide we, as a people, must face the fact that our current methods of raising and educating children are destructive to their being, an offense to morality, and part of the agenda of the Cabal or dark occultists.

WinstonShrout "people doing commerce with those from other planetswithin our solar system as well as intra-galactic" Posted: 15 Mar 2017 04:15 PM PDT by Winston Shrout


Order Followers Are Agents of the Cabal, and You Could Be One -- Repeat of Famous Shock Test Shows People Still Obey Orders Posted: 20 Mar 2017 11:09 AM PDT(Stillness in the Storm Editor)

The question of what is evil has been pondered for all of human history. Why do people do bad things is an enduring mystery. While there is much to tease out when considering this question, what becomes a consistent theme is that of dogmatic adherence to authorities. Almost every large-scale tragedy on Earth, such as major wars, economic disasters, plagues, and so on, were facilitated by a population of people who did not question the status quo. But ideas, beliefs, philosophies, and most especially, orders issued by government or authorities, should be questioned. When they are not, good people can be conscripted into doing horrific things without much effort. 
 

BenjaminFulford: The Trail that Led to the Black Sun -- Will Humanity LearnFrom the Past?
Posted: 19 Mar 2017 07:04 PM PDT

This Whistleblower Spills the Beans on Reptilians, Nordics, Nazi UFOs &US Space Fleet

Posted: 20 Mar 2017 05:01 AM PDTPosted: 21 Mar 2017 09:55 AM PDT

Transdimensional War, White Hats, Underground Bases

 

Posted: 21 Mar 2017 09:20 AM PDT

NEIL KEENAN UPDATE | What A Long Strange Trip It’s Been 

 

Posted: 21 Mar 2017 09:55 AM PDT
The following article is part#2 of a 4 part series by Dr. Michael Salla.  This information will be part of Corey Goode's and David Wilcocks upcoming intel dossier known as End Game Part#3. 
Michael Salla's Part #1 - "US Air Force Officials Investigate Claims of Secret Navy Space Program" - Link Here 
Michael Salla's Part #2 - "Secret Presidential Memorandum issued to Declassify Anti-aging & Free Energy Technologies" 
 
 

March 2017 ARE WE A REFLECTION OF THE CHAOS IN THE WORLD? 

Als u HIER heen gaat dan staat daar een verhaal en in dat verhaal staat het woord “ Schade”. Wellicht dat u zo hier terecht bent gekomen. Het word zoals ik ERGENS ANDERS anders mooi heb omschreven een “Digital Garden”. Laat ik hier op deze specifieke plek u uitleggen wat ik met schade bedoel.

Dat doe ik door het tijdstip aan te halen wanneer het een en ander naar buiten gebracht gaat worden. Ik weet niet het exacte tijdstip maar wat ik wel weet is dat het staat te gebeuren. Als dat moment komt dan zal er hoogst waarschijnlijk de nodige chaos ontstaan omdat weinigen begrijpen wat er aan de hand is. Omdat weinigen het begrijpen heeft het geen zin om verder te wachten en dat haal ik HIER aan. (the hundredth monkey effect, if you don’t know what this is, Google it)

Daarnaast is dit verhaal voor de gemiddelde mens helaas niet te volgen. Hoe dat komt leg ik uit in de diverse blogs die ik zelf in het begin heb geschreven. Maar het heeft veel met mind manipulatie te maken. Dat is ook een beetje de reden dat ik het in gewoon Nederlands schrijf nu hier een beetje verstopt. Diegenen die het moeten weten die weten het.

De chaos die ontstaat moet in balans worden gebracht omdat anders de gevolgen niet te overzien zijn. Overigens draait alles om balans maar dat terzijde. Een klein voorbeeld zijn de aanslagen van 9/11. Een blog waar ik een en ander uit probeer te leggen kun u HIER vinden.

U kunt zich voorstellen dat het effcet hiervan ( Full Disclosure ) vele malen groter is, vandaar dat het in balans gebracht moet worden en dat is wat heel veel lichtwerkers doen. Het zijn de vele “gridwerkers” die in alle stilte hun werk doen.

Het is niet alleen “DE GROUND CREW” die hier verantwoordelijk voor is maar hier krijgen we wat hulp bij. Dus samengevat de chaos wordt enigzins gecompenseert zodat DIT VERHAAL niet de spuigaten uit gaat lopen letterlijk en figuurlijk. Ik zeg hier nu niet dat alles rustig blijft maar het is een beetje te vergelijken met een kernoorlog. Die is ook uitgesloten en dat geld tevens voor ander “onheil” dat het ascensie verhaal teveel zou hinderen. De reden dat ik chaos in verband breng met “ Dit verhaal” kunt u lezen als u HIER heen gaat daar staat een exacte uitleg. (ARE WE A REFLECTION OF THE CHAOS IN THE WORLD?)

Vandaar dat MEDITEREN zo belangrijk is want dat is eigenlijk min of meer het zelfde. Dat is ook het in balans brengen van energie. Als u op “mediteren” klikt staat een verhaal waar we ook een beetje hulp bij hebben gehad. Anders was het inderdaad over en uit geweest.
Nu is het niet zo dat hiermee het hele probleem is opgelost maar globale escalatie is getempert. Wellicht dat u nu denkt waarom lossen ze het niet helemaal op ? Dan heb ik voor u het antwoord en dat kunt u lezen als u op de eerste link klikt in dit bericht. Daar staat een verhaal over volwassen worden. Daar wachten ze eigenlijk op. Totdat we een beetje op eigen benen kunnen staan. En wat Fukushima betreft. Als u dat bericht doorleest komt u een plaatje tegen met het spelletje “ stratego” daarboven iets over “ Truth bombs” Daar staat weer verdere informatie.

Een poosje geleden heb ik een blog geschreven die u HIER kunt vinden. Het gaat daar net als in andere blogs van mij soms aardig tekeer. Maar ook daar staat een reactie die overeenkomt met wat hier boven staat en dat is de reactie van 28 november 2014 in diezelfde blog.In diezelfde reactie staat het volgende, De boer heeft een tijdlijn uitgezet en deze tijdlijn heb ik tot op gisteren meegespeeld. Ik probeer het wel in diezelfde reactie uit te leggen maar er ontbreekt nog iets en dat ga ik hier nu verder toelichten. Allereerst het is niet de boer die met tijd ligt te rommelen maar de handlangers. De boer is vertrokken en dat leg ik HIER uit.

De uitleg wat ik bedoel met deze tijdlijn staat HIER. En dan nu wie ben ik dan ? Ik ben net als u een mens van vlees en bloed en ben niets meer of minder dan wie dan ook. Ik heb alleen iets aanvaard en doordat ik het aanvaard heb heb ik inderdaad een voorsprong gekregen. Hoe dat allemaal werkt is voor nu even niet belangrijk. In die reactie spreek ik over hogere beschavingen. Even voor alle duidelijkheid. De handlangers zijn alles behalve "hogere beschavingen" maar ze hebben daar wel de techniek/kennis van gekregen.

Die voorsprong heeft met tijd te maken en dat probeer ik in het bericht uit te leggen als u op de vorige link klikt. ( Ingrijpen is een lastig verhaal maar heeft weer alles met tijd te maken dat uiteindelijk niet echt bestaat.)

De allerbelangrijkste boodschap die ik heb is de volgende. Ga straks aub niet tegen mij op kijken want als ik ergens niet mee om kan gaan is dat het wel.  Daarnaast geeft u daardoor u eigen kracht weg en u bent het die het kan gebruiken niet ik ! 

Ik ben nu eenmaal inderdaad een aap die een kunstje geleerd heeft en dat is wat ik kan. Er zijn tal van lichtwerkers die zich letterlijk uit de naad gewerkt hebben dus er is niemand meer of minder. Dat even voor alle duidelijkheid. Enfin ik geloof dat alles nu wel z'on beetje er staat en mocht mij nog iets te binnen schieten dan meld ik het maar volgens mij sluit ik hiermee alles wel op een mooie manier af. Ik heb het in tal van blogs geschreven en doe het hier voor de laatste keer. Er komt GEEN hel of verdoemenis maar iets nieuws en wat dat nieuws betekent gaat u de komende maanden en wellicht jaren te horen krijgen want het is een aardig proces wat de mensheid te wachten staat.

4 opmerkingen:

 1. Met niet te volgen bedoel ik het "Geheel" een uitleg dat het bewustzijn van "de gemiddelde mens" stijgende is kunt u in het volgende artikel lezen.http://sitsshow.blogspot.com/2017/03/the-deep-state-is-dying-clif-high-web-bot-updates.html#more

  (Greg Hunter) Internet data mining expert Clif High says the world is witnessing the unmasking of the so-called “Deep State” and revealing it’s long held control over humanity. High explains, “The level of complexity of humans has increased, and that was the factor that the Deep State did not take into account. They kept their ridged mindset, their ridged rules, their compartmentalization and kept everything so boxed in even they were unaware that humanity has evolved out and around their obstruction. So, the Deep State is dying simply because the knowledge of it is so prevalent. It can’t be stopped, and is growing exponentially, and, basically, the knowledge itself is going to crush the Deep State.”

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In mijn stukje tekst "ARE WE A REFLECTION OF THE CHAOS IN THE WORLD?") praat ik over "gridwerkers" De volgende link brengt u weer wat verder.http://jennyschiltz.com/connecting-to-the-new-grid/ Tevens haal ik het belang van in balans zijn aan en de volgende link brengt u naar lichtwerkers die daar over schrijven. http://spiritlibrary.com/messages

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "In almost every act of our daily lives...we are dominated by the relatively small number of persons ...who understand the mental processes and social patterns of the masses. It is they who pull the wires which control the public mind."

  ― Edward L. Bernays, Propaganda

  http://globalfreedommovement.acemlnb.com/lt.php?s=3c7d9eec29ef73dda6d152652334916b&i=38A62A1A352

  https://apollosolaris.files.wordpress.com/2017/03/truth.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
 4. These naughty beings are being forced into a corner and are being given a choice of changing polarity through healing or healing by being recycled back through the Great Central Sun.

  http://sitsshow.blogspot.se/2017/03/how-transmuting-dark-energies-will-heal-the-universe.html#more

  ✎ Tea or CHESS http://www.frankbuijs.com/?p=3716&cpage=1#comment-6775

  BeantwoordenVerwijderen