zondag 6 april 2014

Nieuwe maan in ram: maand met energie van de krijger! Dana Mrkich

Nieuwe maan in ram: maand met energie van de krijger! Dana Mrkich

 • Dana MrKich Nieuwe maan in ram: maand met energie van de krijger! Dana Mrkich
  Dana Mrkich
  Gelukkige april iedereen!
  download 240x186 Nieuwe maan in ram: maand met energie van de krijger! Dana MrkichIk hou van de energie die de Nieuwe Maan in Ram binnenbracht. Het is alsof de zonnevlam van voorbije zaterdag (30 maart-red.)  een bommetje in ons energieveld was, dat alles wat enigszins wat opgeschud/wakker gemaakt/geheald diende te worden deed exploderen – en zo ons energieveld schoonmaakte als voorbereiding op de nieuwe maand.
  Mensen zijn dit vaak beu, en vragen dan ‘Wanneer komt er eens een einde aan al die schoonmaak?’. ‘Wie weet?’, is het eerlijke antwoord daarop, maar…we nemen elke dag een douche, ook al deden we dat gisteren ook al en alle dagen voordien ook.Het gras vandaag maaien betekent niet dat we nooit meer hoeven te maaien. Het onderhouden van ons energieveld is hetzelfde als al die fysieke dingen die we steeds opnieuw doen om ons lichaam, onze auto, ons huis, onze computer, ons gazon enzovoort schoon en helder te houden. In plaats van het te bekijken als iets ‘waar je op een bepaald moment wel klaar wil mee zijn’, kan je het ook vanuit dit perspectief bekijken: dat het is als een spiraal.
  We gaan steeds maar rond en rond, maar nooit in cirkels.
  Op onze spiraal-reis nemen we altijd maar toe in bewustzijn en inzicht, sinds de laatste keer dat we ‘dat specifiek stukje gazon gemaaid hebben’. We worden betere energie-tuiniers, worden efficiënter voor de dingen in dit leven, en soms is het uitputtend, andere keren dan weer opwindend. We lijken wel steeds weer hetzelfde te doen, maar als je er van dichterbij naar kijkt, zal je zien dat je net ietsje anders omgaat met de dingen, dat je sneller door je thema’s gaat, dat je je bij elke grote verschuiving steeds steviger en meer heel voelt binnen in jezelf.
  Wanneer voldoende mensen een bepaalde plek op de spiraal hebben bereikt, dan ervaren we kwantumsprongen in verandering in onze gemeenschap en op het wereldtoneel, en we hebben gevoeld dat dit laatste al een hele tijd nu aan de gang is. Ik heb vertrouwen in ‘wij de mensen’. Onze sprong heeft niets te maken met wat de ‘elite’ doet of niet doet.vollemaan2 490x367 Nieuwe maan in ram: maand met energie van de krijger! Dana Mrkich
  Inderdaad, ze hebben de dingen moeilijker gemaakt, maar ze bezitten niét de sleutels tot onze evolutie. De mensheid evolueert, we breken door onze oude gevangenismuren, door het plafond, en we durven achter de sluier kijken om te zien welke grotere werkelijkheid er voor ons mogelijk is.
  De krijgersenergie van Ram brengt dit deze maand zeker in hogere versnelling !
  Dana Mrkich
  vert. Fran Tielemans

Geen opmerkingen:

Een reactie posten