donderdag 20 februari 2014

Aarden by Apollo Solaris

AARDEN
Er staan inmiddels aardig wat berichten in mijn blog verspreid en zelfs een prachtige film die dit oeroude begrip weer probeert nieuw leven in te blazen. De westerse mens staat volledig los van DE NATUUR en daar heb ik in diverse blog's genoeg over geschreven. Ik heb daarin ook aangegeven dat het essentieel is om deze verbinding weer te gaan HERSTELLEN. U maakt namelijk onderdeel uit van dezelfde natuur. U bent natuur. Deze blijven negeren zal u uiteindelijk de das om doen. Dat komt omdat de natuur zich gaat HERSTELLEN. Velen die dit lezen zullen ongetwijfeld hier grote vraagtekens bij zetten want de dagelijkse praktijk laat een beeld zien dat hier verre van verwijderd is. Op de foto links ziet u een fles water staan met daarin een draad. Deze draad is verbonden met de aarde, met diverse PLANTEN en als ik achter mijn pc zit met mij. Alles wat leeft is dan met elkaar verbonden en is "geaard". HIER staat wel een mooi verhaal over water en wat frequentie doet met water.Ik adem altijd in het water voordat ik het drink.

Terug naar dat de mens verwijdert is van de natuur. Dat klopt. De mens heeft het inderdaad te ver laten komen. En wat ik met te ver bedoel kunt u HIER vinden. Het grote probleem is echter dat heel veel mensen dit probleem niet inzien en hoe dat komt kunt u HIER lezen. Er moet dus radicaal iets gaan VERANDEREN anders maakt onze lieve GAIA korte metten met ons want haar geduld raakt natuurlijk een keertje op. Dat is dan ook de reden dat zij besloten heeft om samen met de rest van de kosmos verder te EVOLUEREN. Hier krijgt zij hulp bij net als overigens alle overige levende wezens die van haar diensten gebruik mogen maken. U dus ook! Maar GAIA kan niet praten dus laat zij op haar manier zien dat het klaar met spitten is en dat de stap naar HOGEROP gaan is genomen. Naast dat ze zelf het nodige kan heeft GAIA een noodkreet uitgezonden dat het hier niet helemaal goed gaat en dat haar kinderen er een grote bende van maken. Deze noodkreet werd in de kosmos gehoord en daarop is een stappenplan opgesteld. Even voor uw begrip. Die noodkreet heeft ze niet alleen voor haar zelf gedaan maar als u verder gaat lezen gaat u begrijpen hoe en wat.

GAIA en wij mensen krijgen nu heel veel HULP en deze hulp past weer perfect op het bordje ASCENSIE waar ik eerder over geschreven heb en deze blog vindt u HIER. GAIA gaat verder en daar is niets maar dan ook niets aan te veranderen. Zelfs de huidige COWBOY'S  die daar anders over denken en die met allerlei HULPMIDDELEN trachten dit proces te stoppen zullen een keer wakker worden en tot de conclusie komen dat ze hun hand overspeelt hebben. Tot die tijd zullen ze ongetwijfeld door gaan met herrie schoppen en dat zorgt dan weer voor wat extra lesjes die op het bordje karma terecht zullen komen want uiteindelijk komt alles terug bij het begin dus ook de handelingen die de eerder genoemde COWBOY'S  uitvoeren en zorgen voor heel veel ellende wereldwijd. Mocht u willen weten wat ik met ellende bedoel dat heb ik HIER een blog geschreven die bestaat uit vijf delen en daarin staat z'on beetje alles wel verzameld wat ze met al het leven op aarde doen en nog verder willen doen. De blog is wel op een specifieke manier geschreven die u kan afschrikken maar dat merkt u vanzelf. Neemt niet weg dat er een significante BOODSCHAP in zit.  

Ik ga met u terug naar de eerste zin waarin ik begin met aarden en waarin ik verwijs naar een film. Deze film kunt u HIER vinden en  mijn advies is eigenlijk deze eerst te gaan bekijken voordat u verder gaat lezen want het zal er voor zorgen dat u dit wat nu komt beter begrijpt. 

U bent energie en energie heeft een + en een  -. Daardoor kan het stromen en dat is precies wat het doet als iemand IN BALANS is. De energie gaat vloeiend door u heen en geneest alles in uw lichaam dat niet helemaal meer in topconditie is. Het in beweging krijgen van deze energie kunt u bereiken door innerlijke rust en daar heb ik HIER een blog over geschreven. Maar het kan zijn dat als u een begin maakt met mediteren u heel veel onrust heeft die er eigenlijk voor zorgt dat u niet de rust kunt vinden om een begin te maken met mediteren. Dat komt omdat u EGO de overhand heeft en dat is eigenlijk weer te vergelijken met onbalans. De linker en de rechter zijde van u hersens ( + /- ) werken niet samen maar VECHTEN elkaar letterlijk het kot uit wat weer voor een hoop onrust zorgt of beter gezegd u blijft UIT BALANS

Aarden is een hele mooie manier om weer contact met de basis te maken en de basis is het begin. Het begin is niets anders dan het moment voordat we begonnen met spelen en dat is eenheid is LIEFDE

Spelen is niets anders dan het spel dat luistert naar de naam dualisme. Of met andere woorden afgescheiden zijn van GOD maar dat bespreek ik in de blog ASCENSIE. Voor diegenen die verder nog niets van mij gelezen heeft. GOD heeft niets met geloof te maken zoals wij dat momenteel kennen. Als u de film "Grounding" bekeken heeft dan zult u het met mij eens zijn dat de westerse mens eigenlijk zo goed als geen verbinding meer heeft met moeder natuur. De enige verbinding die er nog is wordt vaak in de zomermaanden gemaakt omdat veel mensen dan op blote voeten lopen en meer licht krijgen. Licht is voor de mens bittere noodzaak. Zonder licht is het einde oefening en dat is eigenlijk ook weer terug te herleiden naar het verhaal over de cowboy's eerder in deze blog. De handelingen die zij op wereldwijde schaal uitvoeren hebben heel veel effecten die op zijn zachts gezegd niet op het bordje "vitaminen"voor de mens passen en het blokken van licht is er daar een van,  maar dan zou u zich moeten gaan verdiepen in wat ik hiermee precies bedoel. De eerdere link brengt u naar heel veel informatie en HIER staat ook wel het nodige.

Eigenlijk wel heel erg triest dat een kleine groep met INDIVIDUEN voor zoveel ellende kan zorgen en dat de rest lijdzaam moet toezien hoe ze letterlijk om zeep worden geholpen en het vervelendste is dat men het eigenlijk helemaal niet in de gaten heeft. De meesten gaan gewoon door met spelen in de poppenkast....... Enfin...Zal vast een keer goed gaan komen denkt u ook niet?

Het kan zijn dat u het niet goed begrijpt. Dat heeft te maken met het feit dat u niet in balans bent. De + of de - heeft de overhand.  Eigenlijk maakt het niet uit welke van de twee want het kan beiden op het bordje EGO geplaatst worden. EGO zal altijd vechten tegen verandering. Dat komt omdat de handelingen die u heeft geleerd gedurende u huidige leven net als een oude langspeelplaat letterlijk in u hersenen zijn gegraveerd. Met andere woorden. Iedere keer als u EEN POGING gaat ondernemen om van het oude pad af te komen dan grijpt de oude langspeelplaat in. Eigenlijk is het tijd om de naald te vervangen en dan hoort u alles weer wat scherper. Mensen die net als ik wereldwijd bezig zijn om u een beetje op weg te helpen hebben zeg maar een extra zetje gekregen en dat is een splinternieuwe naald. 

Just kidding. Aarden is inderdaad het toverwoord en als u daar een begin mee maakt dan zult u merken dat u meer rust gaat krijgen. Pak dan het verhaal van mediteren op en u gaat letterlijk het licht zien. Naast de eerder genoemde film staat HIER veel informatie over aarden en laat ik zelf ook een stukje toevoegen en dat doe ik als volgt.

Er zijn veel "hulpmiddelen"te koop die u van dienst kunnen zijn om het contact met moeder aarde weer te gaan herstellen. Maar u hoeft het helemaal niet ingewikkeld te maken. Wat u bijvoorbeeld kunt doen is het volgende. Stel u zit heel de dag op een te donker kantoor achter een beeldscherm. U heeft dan ook nog schoenen aan en tot overmaat van ramp ook nog met dikke rubberen zolen. Totdat er een eind komt aan deze waanzin kunt u het volgende doen. Stap 1 is zorgen voor adequate verlichting die het daglicht zo goed als benadert of het liefst evenaart. Stap 2 is schoenen uit en stap 3  is een draadje meenemen ( gewoon een luidsprekersnoer) en deze bevestigen aan de centrale verwarming, het liefst op een blanco stuk. Mocht u te maken krijgen met individuen die dit allemaal een minder strak plan vinden dan is mijn advies een gesprek aan te gaan waarom u vindt dat het wel moet. U kunt dan gebruik maken van deze kennis. Mocht dit niet helpen dan is mijn advies om u ziek te melden. U krijgt dan waarschijnlijk met de gangbare poppenkastprocedure te maken en dan is het volgende advies om echt alles langs u heen te laten gaan en u nergens druk om te maken. POPPENKASTLAND komt namelijk helemaal stil te staan en als u verder wilt dan kunt u beter gaan luisteren naar uw lichaam want daar heeft u er toch echt maar een van. Want u zult straks gaan inzien dat dit toch wel een heel erg KOSTBAAR bezit is. Eigenlijk een geschenk van GOD. Helaas zien de meesten dat niet meer zo goed en maken zich meer druk om materiële onzin en verwaarlozen dit KOSTBARE BEZIT.
U bevestigt dit draad aan de centrale verwarming en koopt bijvoorbeeld een een armband van ijzer, koper of een ander metaal als het maar geleid. ( leer kan ook). Dan maakt u het draadje vast aan deze armband en u zult gaan merken dat dit al een meer dan positief effect heeft op het in balans brengen. Wat er gebeurt als de + en de - in evenwicht komen is het volgende, u gaat de dingen "anders" zien. De eerder genoemde LANGSPEELPLAAT begint kuren te krijgen en u gaat door het gekraak heldere tonen horen die totaal afwijken van het aloude gekraak. Dat is eigenlijk HET BEGIN van "wakker"worden. ( En nu we het toch over langspeelplaten hebben. U heeft vast wel eens gehoord dat de platenspeler "geaard"moest zijn anders hoorde u een vervelende brom. Die brom kunt u weer vergelijken met uw onbalans).

Als dat gebeurt dan kan het zomaar hard gaan want als u netjes iedere dag opnieuw weer aard en een begin maakt met mediteren dan breekt het ego letterlijk af. Het blijft wel schreeuwen maar het krijgt het steeds moeilijker. Wat u dan zult merken is dat u steeds meer gaat zien en dat het "oude"steeds minder te vertellen gaat krijgen. Eigenlijk is het niets meer of minder dan het herprogrammeren van DE COMPUTER. U heeft er nu een die op ON of OFF kan en straks heeft er er een die alles tegelijk kan en dan ook nog kan overzien waarom het op dat moment op ON of OFF staat.( Beetje meer VROUWELIJK zeg maar).

En dat is natuurlijk mooi want dat is precies wat GAIA wil. Zij wil haar kinderen de kans geven om met haar mee te gaan, alleen daar moet u dus wel STAPPEN voor ondernemen anders wordt DE AFSTAND tussen GAIA en het leven OP AARDE dat niet met haar stijging mee kan gaan steeds groter en groter. U snapt dat er een moment gaat komen dat het gat niet meer te overbruggen valt en dat is eigenlijk HET MOMENT waarop er separatie plaats zal gaan vinden tussen diegenen die NU meegaan en diegenen die nog graag VERDER WILLEN SPELEN en de volgende trein pakken. Aan u de keuze. 


Apollo Solaris


1 opmerking:

  1. Vanuit een energetisch perspectief gekeken naar sensitiviteit http://www.nieuwetijdskind.com/vanuit-een-energetisch-perspectief-gekeken-naar-sensitiviteit/

    BeantwoordenVerwijderen