maandag 3 februari 2014

De Brug : overgang naar een nieuwe werkelijkheid

 • Geschreven door Celia Fenn Geen Reacties Reacties 
  Gepubliceerd: februari 4th, 2014

  Het belang van aarding

  aarden2 De Brug : overgang naar een nieuwe werkelijkheid
  Het is een intens en eerder chaotisch begin van 2014 geweest! De recente Volle Maan in Kreeft/Steenbok en enkele krachtige zonnevlammen hebben iedereen de kracht van de energieën doen voelen. Daarbij nog de nieuwe energieën van de Natuur waarover Aartsengel Michael het had, de krachtige elementale aarde-energieën die een nieuwe relatie tussen mens en omgeving smeden: het is inderdaad een tijd van opwindende en intense verandering.
  De meeste vragen die ik krijg van mensen gaan over hoe om te gaan met deze krachtige energieën. Het antwoord is altijd tweevoudig…bewust en alert zijn en weten wat er gaande is, en volledig geaard zijn, wat volgens mij hetzelfde is!
  Dus, laten we eens even kijken waarom de energieën zo intens aanvoelden.
  Ten eerste…de Zon. We zijn in een periode die ‘Zonne-maximum’ wordt genoemd, waarin de Zon voortdurend krachtige Zonnevlammen naar de Aarde stuurt. In metafysische termen is dit het loslaten van de Zonnelicht-codes of informatie die in de Aarde en in het Lichaam en Lichtlichaam van ieder levend wezen wordt opgenomen.
  Indien je Lichtlichaam volledig geactiveerd is tot het Zonne-level, wordt deze informatie geabsorbeerd in je Lichtlichaam en omgezet in je Fysieke Lichaam via de hypofyse en het meridiaansysteem. Wanneer deze golven van Lichtcodes echt sterk zijn, veroorzaakt dat turbulentie in je eigen lichaamssysteem. Dat is omdat het Systeem van de Galactische Mens ontworpen is om deze energieën te AARDEN, of ze in het Aardegrid te laten lopen. De Galactische Mens of Nieuwe Mens is een brug tussen de verschillende levels en dimensies.
  Dit werkt alleen goed wanneer de persoon geaard is en toelaat dat de energie door hem en in de Aarde stroomt, waar ze geabsorbeerd en gebruikt wordt door de Aarde. Wanneer je niet goed geaard bent, dan krijg je wat men noemt ‘ascensie-symptomen’. De intense energie kan niet geaard worden en blijft in je energiesysteem circuleren, en activeert alles en elk patroon dat je op dat niveau nog vasthoudt.
  aarden 240x159 De Brug : overgang naar een nieuwe werkelijkheidHet meest voorkomend is dat de energie de tweede en derde chakra bevloeit, de levels van het emotionele en het mentale, en dat je ‘oude patronen’ begint te hercreëren. Ik hoor vele mensen zeggen: ‘Ik dacht dat ik dit al lang had schoongemaakt, maar daar is het weer!’. Wel, je had het inderdaad schoongemaakt, maar door de intense energie werd het opnieuw geactiveerd, niet omdat dat opnieuw diende schoongemaakt te worden, maar omdat het deze energie intens creatief is en absoluut wil creëren. Wanneer je dus niets nieuws creëert, zal het gewoon telkens het oude opnieuw creëren.
  Het is dus echt aan ons om nieuwe creaties te beginnen en deze nieuwe creaties beginnen te aarden. De energie is hier om ons te ondersteunen, maar we moeten in deze Nieuwe Werkelijkheid en deze nieuwe relatie met de Natuur instappen. Wanneer je ziet dat oude patronen naar boven komen, waarom zeg je dan niet gewoon nee, en ga je niet gewoon verder? Geef ze geen energie, ga naar iets nieuws en grond die energie in een nieuwe creatie en niet in dezelfde oude dingen.
  Het is gewoon zo dat we met onze geschiedenis van de 20ste eeuwse psychologie denken dat we moeten blijven healen en verwerken. Maar in de Nieuwe Werkelijkheid moeten we aanvaarden dat, als we ons focussen op het moment van Nu, het NU, het verleden er niet meer toe doet. We hoeven het niet meer opnieuw te herscheppen, en we kunnen gewoon nee zeggen als we het niet zien komen. We hebben de keuze. Maar we moeten bewust en alert zijn van wat we aan het creëren zijn, om die keuzes te maken.
  Zo kunnen we in de Volledige Kracht van de Nieuwe Galactische Menselijke Blauwdruk stappen, en genieten van de intens creatieve kracht van de Zonnelicht-codes, zoals we die ontvangen hier op Aarde. Maar we moeten ervoor zorgen dat de energie niet gaat vast zitten in onze emotionele en mentale patronen uit het verleden, en dat we toestaan dat de energie in nieuwe creaties en nieuwe werkelijkheden stroomt.
  Met al deze fijne ‘Zonnedansen’ die we gedaan hebben, hebben we dus ook een Maandans gedaan met de energieën. De Volle Maan in Kreeft was specifiek krachtig op dit moment van hoge Zonne-activiteit, omdat hij in Kreeft stond…een watermaan. Watermanen activeren de Stroom der Emoties en Gevoelens, zeker rond Huis en Familie.
  De vorige dagen kan je dus een intense energie hebben gevoeld rond deze thema’s. Het is creatieve energie en gevoels-energie. Je kan je huilerig hebben gevoeld, klaar om voor alles in huilen uit te barsten! Je kan je intens alleen hebben gevoeld, of kwaad, of wat dan ook. Inderdaad, vier dat je opnieuw verbinding hebt met je gevoelens.earth initiation 240x348 De Brug : overgang naar een nieuwe werkelijkheid
  In de oude werkelijkheid werden we zo ondergedompeld in ‘mentale’ pop-cultuur op Tv en in de media, dat we vaak niet in staat waren om te onderscheiden wat we echt voelen en wat we moeten voelen via de mind control van de media. Nu we ontwaken, beginnen we onze eigen gevoelens te voelen, en die kunnen bij momenten heel intens zijn. Ze moeten er zijn. Het zijn alleen de verdoofde gevoelens die niet intens zijn. We leren om te gaan met intensiteit en staan niet meer toe dat ze dysfunctioneel of agressief wordt. Vier in de plaats daarvan de kracht die doorheen deze gevoelens vloeit!
  In de Nieuwe Werkelijkheid moeten we sterk en geaard zijn. We zijn Meesters van Licht en Zonne-krijgers. We moeten de hele tijd keuzes maken en we creëren elk moment! De nieuwe elementale energie van de ‘Spirit van het Woud’ probeert met ons te werken, te creëren en op Aarde-level te creëren, en nieuwe creaties in de vorm te brengen die de blauwdruk zullen dragen van Goddelijke Creatieve Intelligentie en de nieuwe Lichtcodes.
  Het is een opwindende, krachtige en uitdagende tijd op Planeet Aarde, nu we het Nieuwe ingaan, en we weten dat we het Nieuwe creëren met elke keuze die we maken!
  door Celia Fenn
  www.starchildglobal.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten